41 pages
Turkish

Découvre YouScribe en t'inscrivant gratuitement

Je m'inscris

Bir Göçmen Çocuğun Başariya Yolculuğu… Edibe’nin Oğlu Talal : Önde Olabilmek Için Çok Çabalıyoruz , livre ebook

Découvre YouScribe en t'inscrivant gratuitement

Je m'inscris
Obtenez un accès à la bibliothèque pour le consulter en ligne
En savoir plus
41 pages
Turkish
Obtenez un accès à la bibliothèque pour le consulter en ligne
En savoir plus

Description

Bu hikaye, sebat ve gayretin insan hayatını nasıl tamamen değiştirebileceğini gösterir ve Dr. Abu Ghazaleh'in büyük başarıya ulaşmak için anavatanını terk etmek zorunda kaldığı çocukluğundan hikayesini ele alır ve hikaye, gelecek nesillere Filistinlilerin karşılaştığı engeller ve zorluklarla yüzleşmede başarılı olmaları için dersler verir. Çile.

Sujets

Informations

Publié par
Date de parution 01 janvier 2018
Nombre de lectures 0
EAN13 9796500437279
Langue Turkish
Poids de l'ouvrage 2 Mo

Informations légales : prix de location à la page 0,0025€. Cette information est donnée uniquement à titre indicatif conformément à la législation en vigueur.

Extrait

Önde olabilmek için çok çabalıyoruz…
1
BİRGÖÇMENÇOCUĞUNBAŞARIYAYOLCULUĞU…Edibe’ninOğluTalalÖndeolabilmekiçinçokçabalıyoruz…
1
2
İçindekiler
Önsöz....................................................................................................4
Geleceğimiz kendi seçimimizdir. .......................................................5 Hazineyi Bulmak...................................................................................6 Işıldayan Bir Yıldız: Yafa .......................................................................9 Alghaziaha Varış...............................................................................12 İlk Okulum...........................................................................................14 Lise Yıllarım..........................................................................................18 Deneyim Bilimi Destekler...................................................................20 Sevgi Dolu Torbam ............................................................................24 İkinci Hazinem....................................................................................28 Başarıların Başlangıcı.........................................................................32 Dünyaya Açılan Kapım; Ürdün ........................................................35 Kimlik Duygusu ...................................................................................38 Geleceğin Liderlerine Sesleniş .........................................................40
3
  • Univers Univers
  • Ebooks Ebooks
  • Livres audio Livres audio
  • Presse Presse
  • Podcasts Podcasts
  • BD BD
  • Documents Documents
Alternate Text